Theo Willems


Hallo, mijn naam is Theo Willems (Nijmegen, 1964). Ik mag me zelf een succesvol ondernemer noemen, want ik ben er in geslaagd om -samen met vier andere ondernemers- een aantal handelsbedrijven te starten en succesvol uit te bouwen. De meeste bekende naam van één van onze bedrijven is Scholten Awater, zelfs nog shirtsponsor geweest van N.E.C. Op het hoogtepunt hadden onze ondernemingen gezamenlijk meer dan 500 werknemers in dienst en bereikten we een totaalomzet van meer dan € 1 miljard. En dat alles in 20 jaar na onze start in 1993.

Hard werken, 100% focus op je corebusiness en weten wat je toegevoegde waarde is, hebben tot dit grote succes geleid. Ondertussen zijn onze bedrijven verkocht en heb ik tijd om andere ondernemers te helpen. Bij voorkeur die ondernemers die ook de ambitie hebben om flink te groeien met hun bedrijf.

Wat ik jou te bieden heb is ervaring met vraagstukken als:

  • -  wat is de échte meerwaarde van mijn onderneming?

  • -  hoe behoud ik mijn toegevoegde waarde?

- hoe kan ik het beste groeien?
- hoe verzamel ik de juiste mensen om me heen?

Zie je graag op een van de sparsessies.

Omschrijving activiteiten (waarvoor kunnen ondernemers bij jou terecht)"

Ondernemers kunnen bij mij klankborden over hun onderneming én over henzelf als ondernemer. Ik houd graag een spiegel voor over het bestaansrecht van je onderneming. Het zal bij mij altijd gaan over de toegevoegde waarde, het houden van focus en (on)mogelijkheden om te kunnen groeien.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Geslaagd ondernemer

E-mailadres
theo.willems@icloud.com

Telefoonnummer
06-5375 7480

Social media