De Vrienden van StartUp Nijmegen


Ondernemers worden vrienden van ondernemers! Hoe? Met een bijdrage van € 125 per jaar neem je deel aan Vrienden van StartUp Nijmegen. Je helpt daarmee startende ondernemers op weg naar succesvol ondernemerschap.

Het starten van een bedrijf is nog steeds populair in het Rijk van Nijmegen. Een goede voorbereiding en de juiste motivatie is vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Het is algemeen bekend dat startende ondernemers met begeleiding een grotere kans op overleven hebben dan starters die het op eigen kracht doen. Daarom biedt StartUp Nijmegen maximale ondersteuning en begeleiding laagdrempelig aan. Met jouw bijdrage maak je het mogelijk dat de incubator van Nijmegen zich kan blijven inzetten om beginnende ondernemers tegen een laag tarief te laten groeien met hun bedrijf.

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?
Starters krijgen 24/7 toegang tot een ondernemende en stimulerende werkplek en kunnen deelnemen aan het bewezen groeiprogramma van StartUp Nijmegen. Ook worden er wekelijks spraakmakende evenementen en relevante workshops georganiseerd. Deze workshops kunnen bovendien worden bijgewoond door (startende) ondernemers die zich niet aan StartUp Nijmegen hebben verbonden en blijven gratis toegankelijk. 

Samenwerking
Deelnemen aan Vrienden van StartUp Nijmegen gaat niet alleen om een bijdrage van jouw bedrijf aan StartUp Nijmegen (in ruil voor meer naamsbekendheid), maar om samenwerking. StartUp Nijmegen wil graag met de Nijmeegse ondernemers samenwerken, omdat ze bij elkaar passen. Deelname betekent een bijdrage leveren aan het startup ecosysteem van Nijmegen en bedrijven geven invulling aan maatschappelijk ondernemerschap. Daarin kunnen StartUp Nijmegen en Nijmeegse ondernemers elkaar vinden, niet alleen als geldverstrekker en -ontvanger, maar vooral als vrienden!

Wil jij voor € 125 (exclusief BTW) per jaar deelnemen aan Vrienden van StartUp Nijmegen? Klik dan hier en vul je gegevens direct in!
Voor meer informatie over StartUp Nijmegen kan je altijd even langskomen of mailen naar jan@startupnijmegen.nl.

 

De onderstaande Vrienden van StartUp Nijmegen gingen jou al voor!

 

De Vrienden van StartUp Nijmegen:

 

 

Aanmelden als Vriend van StartUp Nijmegen

 

Aanmelden


*Door u aan te melden gaat u akkoord met de bijdrage van €100 excl. btw aan Stichting StartUp Nijmegen. U ontvangt van ons één bevestigingsmail + factuur, bij bevestiging plaatsen wij uw logo op onze website. Kenmerkend Vrienden van StartUp Nijmegen.