Vincent de Schepper


Innovatie, strategie, visie, inspiratie, healthcare, ondernemer, keynote speaker, gastdocent

Vernieuwing, innovatie en ondernemen vormen de rode draad in zijn loopbaan. Nog voordat hij afstudeerde als huisarts heeft de combinatie (capaciteits)crisis en innovatie hem op het ondernemerspad gezet. Samen met drie studiematen heeft hij in 2000 een online platform voor huisartsen opgezet (Waarneembemiddeling.nl). Dit in een tijd dat internet nog niet gebruikelijk was. Niet lang daarna volgde een gespecialiseerd uitzendbureau voor de zorg (De ZorgIntermediair, nu BKV). Sindsdien heeft hij zich altijd bezig gehouden met nadenken over en inzetten van technologie daar waar het knelpunten kan oplossen.

Na een tweede studie, dit keer aan Nyenrode, is de passie voor innovatie en ondernemerschap alleen maar toegenomen. Deze passie, kennis en kunde zet hij ook graag in als spreker en gastdocent om zo ook anderen mee te nemen in de digitale transformatie waar we als maatschappij inmiddels middenin zitten. Met deze ervaring wil hij waar mogelijk zeker ook startende ondernemers helpen.

De laatste tijd richt hij zich met OOXOO op conversational technology (o.a. kunstmatige intelligente chatbots). Deze techniek vormt de volgende stap in de technologische revolutie. Niet langer past de mens zich aan aan de computer, maar gaat de computer mensentaal spreken. Hierdoor kan technologie nog beter de mens ondersteunen. Overal waar communicatie een knoop-of knelpunt vormt kan deze technologie helpen processen op gang te houden en zelfs te verbeteren.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
OOXOO

E-mailadres
vincentdeschepper@gmail.com

Telefoonnummer
+31(0)652085941

Website
www.ooxoo.eu/?hsLang=nl

Social media