Thijs van Gastel


Thijs van Gastel (45) is een geboren en getogen Nijmegenaar. Hij studeerde aan de HEAO, stopte, en belandde toen in de horeca. Uiteindelijk rondde hij de opleiding hotelmanagement in Eindhoven af. Hij groeide van bedrijfsleider uit tot een van de succesvolste ondernemers in horeca Nijmegen. 18 jaar geleden kreeg hij de kans om Café de Fuik over te nemen. Later volgden Bistrobar Berlin, Bascafé en Bistrobar Bankoh. In de coronaperiode opende hij als kers op de taart nog een restaurant in Rozendaal: Bistrobar Beaune. Hij is vooral de man achter de schermen op zowel financieel als administratief vlak, maar heeft daarvoor ook ervaring opgedaan op de werkvloer.

 

Hij weet als geen ander hoe je moet investeren in bestaande formules, maar ook in nieuwe plannen. Met de gastronomische sfeer in de Bistrobars weet hij jou mee te nemen tijdens de sparsessies, maar helpt hij jou ook graag met de vraag die jij hebt. 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Bistrobar Berlin en Bankoh

E-mailadres
thijs@bistrobarberlin.nl

Website
www.bistrobarberlin.nl/