Simon de Luij


Modderkolk: toonaangevend in industriële elektrotechniek
In 1921 startten Jacob Modderkolk zijn installatiebedrijf Modderkolk. Nu, bijna 100 jaar later, is Modderkolk uitgegroeid tot een succesvol, elektrotechnisch familiebedrijf onder leiding van kleinzoon Simon de Luij. Modderkolk houdt zich dagelijks bezig met verschillende elektrotechnische projecten binnen de Industrie, het Watermanagement en de Zorg.

Technische installaties zijn voor veel van onze opdrachtgevers hulpmiddelen om businessdoelstellingen te bereiken. Denk aan kosten besparen, doorlooptijden verkorten en productieprocessen optimaliseren. Wij helpen deze organisaties hierbij. En dat doen we op de Modderkolk-manier:

De klant staat radicaal centraal. Enkele jaren zijn wij van functiegestuurde afdelingen overgestapt naar marktgerichte teams. Elk team richt zich op zijn eigen markt en klantgroep. Hierdoor krijgen onze klanten bij elk project een specialistisch team voor hun sector en hebben zij alleen contact met vertrouwde gezichten.

 

Spreekuur voor (startende) ondernemers
Ben jij als ondernemer benieuwd hoe jij je organisatie het beste in kan richten? Of vraag je je af hoe de knelpunten binnen jouw onderneming ontstaan en vooral hoe je ze oplost? Simon kan je met zijn jaren lange ervaring er alles over vertellen.

Simon is een man met passie voor zijn bedrijf en voor de industriële branche. Nadat hij in 2007 begon te twijfelen aan de organisatiestructuur binnen Modderkolk, is hij zich in gaan lezen in verschillende structuren. Uiteindelijk heeft hij in 2011 de celstructuur doorgevoerd. Daarnaast heeft hij aan de hand van de knelpunten theorie en de lean theorie verschillende aanpassingen en verbetertrajecten doorgevoerd. Zijn verhaal, ervaringen en kennis draagt hij graag met humor over aan nieuwe, jonge ondernemers.

Activiteiten: visie, organisatiestructuur, knelpunten (theorie), verbetertrajecten (lean)

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Modderkolk

E-mailadres
sdeluij@modderkolk.nl

Telefoonnummer
06- 53 36 49 18

Website
www.modderkolk.nl/