Monique Schaap-Kersten


De gemeente Nijmegen stimuleert economische ontwikkeling en faciliteert & ondersteunt Nijmeegse ondernemers hierin. Als gemeente hechten we grote waarde aan veel werkgelegenheid, talentbehoud in onze regio en juichen we innovatie en kennisontwikkeling toe.

 

Om dit mogelijk te maken werken we graag samen met onderwijsinstellingen, kennispartners en ondernemers. Schroom dan ook niet om contact met ons accountmanagers op te nemen om samen te sparren hoe we het Nijmeegse ondernemers- en vestigingsklimaat kunnen optimaliseren. Wij horen het graag!

 

Voor de gemeente Nijmegen ben ik de contactpersoon voor alle bedrijven in de Health & Hightech sector, de bedrijven gevestigd op De Winkelsteeg, de Noviotech Campus en op Campus Heyendaal.

 

In de afgelopen 6 jaar heb ik als Accountmanager Bedrijven in de publieke sector in contact gestaan met bedrijven uit diverse sectoren. Naast mijn eenmanszaak op het gebied van marketing, communicatie en sales, heb ik de 25 jaren daarvoor in ons familiebedrijf (onderneming van het jaar 2012 & grootste werkgever gemeente Wijchen) gewerkt. In 2017 hebben we ons bedrijf succesvol verkocht.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Gemeente Nijmegen

E-mailadres
m1.schaap@nijmegen.nl

Telefoonnummer
06-86557250

Website
www.nijmegen.nl/diensten/ondernemen/ondernemerspunt/

Social media