Michel Kok


ICT&CO is de ICT partner met een glimlach. Wij hebben de ambitie om dé regionale topspeler te worden op het gebied van ICT.
Wij werken vanuit de thema’s bereikbaarheid, veiligheid, digitale transitie, continuïteit en hybride werken. Daarmee kunnen wij onze klanten op het complete ICT-vlak faciliteren.
Iedere onderneming die voor ICT&CO kiest gaat zorgeloos aan de slag met de laatste stand van techniek, zonder na te hoeven denken over innovatie, continuïteit en veiligheid en dat voor een vast bedrag pér maand pér werkplek.

 

ICT&CO heeft alles in huis om de ultieme werkplek te creëren. Online en offline. Thuis en op het kantoor. Van printers tot veiligheidsoplossingen.
Persoonlijk contact, betrokkenheid en de mens staan bij ons voorop. Daarom werken wij bijvoorbeeld niet met een keuzemenu en krijg je direct een medewerker aan de lijn.
Wij werken niét met langlopende contracten, wij streven wel naar langdurige relaties en samenwerkingen.

 

Als Nijmeegs bedrijf vinden wij het geweldig om onze kennis, ervaring, ups and downs, leermomenten en onze ambities met Startups te delen en en wij zoeken graag de samenwerking om van elkaar te leren en elkaar beter te maken en te werken aan een duurzaam partnership.

'Schrijf je hier in voor een Sparsessie!'

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
ICT&CO

E-mailadres
m.kok@ictenco.nl

Telefoonnummer
024- 204 99 02

Website
www.ictenco.nl/

Social media