Martine Grol


Na 5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij TV Gelderland als producer, coördinator, opnameleider, itemregisseur, verslaggever en camerajournalist van verschillende TV-programma’s, heb ik in 2010 het videoproductiebedrijf MADE BY MEDIA opgericht.

Samen met een gedreven, flexibel en deskundig team van TV-professionals maak ik films met de juiste ingrediënten, waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. MADE BY MEDIA is een puur en transparant bedrijf in Nijmegen, dat werkt met passie. We maken bedrijfsfilms, animatiefilms en webvideo's. Daarnaast geven we trainingen in filmen en monteren met je smartphone.

In mijn werk combineer ik ondernemen, psychologie, marketing, organiseren, reizen en creativiteit om samen met mijn team en de klant mooie beeldcreaties te maken.

 

WAAR KAN IK JE ALS ONDERNEMER MEE HELPEN?

(Video)marketing en coaching. Hoe zet je jezelf en je bedrijf online het beste neer? Hoe kom je makkelijker aan opdrachtgevers en hoe behoud je ze? Hoe presenteer/pitch je jezelf? Wat zijn de valkuilen als je voor jezelf bent begonnen?

Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten en het is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik mag nu al 9 jaar vele starters begeleiden en dat vind ik inspirerend. Als ik jou als ondernemer kan enthousiasmeren of op een andere manier kan helpen, dan beschouw ik dat als een win-winsituatie. Leren ondernemen is kennis en ervaringen delen.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
MADE BY MEDIA

E-mailadres
martine@madebymedia.nl

Telefoonnummer
024- 20 60 368

Website
www.madebymedia.nl/