Marie-José Dilweg


Human Capital Agenda

Het succes bij ondernemers wordt bepaald door een aantal factoren, waarbij medewerkers een belangrijke factor vormen. En juist aan medewerkers zal een tekort komen. Hoe zorgen we ervoor dat het talent aan Nijmegen en het Rijk van Nijmegen verbonden blijft? Hoe zorgen we ervoor dat de mismatch tussen het potentieel en vraag zo klein mogelijk is en hoe benutten we het volledige arbeidspotentieel?

 

Impactondernemers

Impactondernemers (impact first, profit second) hebben hun onderneming gericht op een maatschappelijk vraagstuk en helpen transities te versnellen. Het economisch klimaat voor impactondernemers te versterken is éen van mijn aandachtspunten.

 

Kennis- en zorginstelligen

Daarnaast werk ik samen met kennis en zorginstellingen, vanuit het perspectief van werkgeverschap als op het gebied van Human Capital Agenda. Voor Nijmegen ben ik betrokken bij bovenstaande onderwerpen.

 

Conceptueel Circulair bouwen: VIA-T

Ook ben ik nauw betrokken bij samenwerking op het gebied van Circulair bouwen, VIA-T.

 

Voordat ik sinds 2017 gekozen heb om voor Gemeenten te werken, heb ik gewerkt in het bedrijfsleven, als consultant/adviseur voor bedrijven gespecialiseerd in omzetmaximalisatie, sales, arbeidsmarkt en duurzaamheid. Economie gaat altijd over interessante vraagstukken.

 

Als econoom ben ik een generalist. Ik denk graag met je mee en verbind je zo mogelijk binnen mijn netwerk aan mensen die je verder kunnen helpen.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Gemeente Nijmegen

E-mailadres
m.dilweg@nijmegen.nl

Telefoonnummer
06-50151306

Website
www.nijmegen.nl/

Social media