Maerten Kurdela


Hulp nodig bij uw administratie, belasting, salarisadministratie of jaarrekeningen? Wilt u fiscaal of juridisch advies, managementadvies, startersbegeleiding, bedrijfsopvolging, weten of u voordeel uit de innovatiebox en andere fiscale subsidies kunt halen? Of hulp bij andere ondernemerszaken? Dan zijn wij de accountant of belastingadviseur die u zoekt!

Ondernemen doe je met hart en ziel. Niet van 9 tot 5, maar vierentwintig uur per dag. Dat geldt voor u als ondernemer, maar evengoed voor de specialisten van Van Bergen. En dus kijkt Van Bergen écht verder dan uw cijfers. Als accountant. Als belastingadviseur. Maar veel meer nog als specialist in ondernemerszaken. We zien kansen. Zoeken naar mogelijkheden. En denken vooruit. Vanuit hart voor uw zaak.

Maerten Kurdela is begenadigd belastingadviseur met een jonge en energieke vibe/touch die luistert naar uw vragen en op maat advies geeft op het gebied van fiscaliteit vanaf start up tot beëindiging, alsmede ter zake van fiscaal juridische herstructurering van activiteiten (BV-structuren), bedrijfsopvolging en alle andere zaken die een ondernemer op zijn ondernemerspad tegenkomt. Onderdeel van een top team bij Van Bergen met daarbij een goed netwerk om de juiste deskundigen mee te schakelen waar nodig.

Van Bergen. Hart voor de zaak.

 

Schrijf je hier in om een ​​sparsessie in te plannen met Maerten Kurdela of een van zijn ervaren collega's; Lissy, Luci of Boudewijn!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Van Bergen Ondernemerszaken

E-mailadres
manon@van-bergen.nl, maerten@van-bergen.nl

Telefoonnummer
06 - 48083028

Website
van-bergen.nl/