Jos van den Berg


Ik ben Jos van den Berg, getrouwd met Ilona en vader van zoon Ruben en dochter Carmen. Mijn basis is technisch, met gedurende mijn loopbaan meer aandacht voor sales, marketing naar uiteindelijk general management en ondernemerschap. Nu richt ik me, zowel in als buiten het bedrijf op coachen, motiveren, inspireren en faciliteren. Het liefst laat ik beslissingen over aan anderen. Het traject van CEO naar een ‘gewone’ collega is een lang traject, maar heeft me veel happy colleagues gebracht.

 

Van de firma Repair Care, waar we met ca. 75 collega’s in Nederland, Duitsland en Engeland ons richten op houtreparatie van met name geveltimmerwerk, ben ik DGA. Wij ontwikkelen reparatieproducten en tools voor de vakman en doe-het-zelver. “Behouden in plaats van
vervangen” is ons motto. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. De vele happy customers hebben ons veruit marktleider gemaakt. Heerlijk om in het winning team te zitten! 

 

Als ‘doener’ zal ik niet vaak stilzitten. Ik ben graag bezig, overigens niet alleen met mijn bedrijf, maar ook met ontspanning. Ik streef naar een gezonde balans. Dus wielrennen, fitness, wandelen, skiën, lezen (grote bron voor inspiratie), film kijken, klussen (erg leuk), uiteten met vrienden en ondernemers om over de belangrijke dingen in het leven te praten. Natuurlijk alles omlijst met humor!

 

Ik ben nuchter, streef voortdurend naar verandering, ontwikkeling van mezelf en stimuleer graag anderen dat ook te doen. Steeds meer vraag ik me af met de 5W1H-methode, waarom ik de dingen doe die ik doe.
Ik kijk er elke dag naar uit om dat ook anderen te vragen!

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Repair Care International B.V.

E-mailadres
JosvandenBerg@repair-care.com

Telefoonnummer
06-22472359

Website
www.repair-care.nl