Jan-Paul Kimmel


Jan-Paul Kimmel

NXP Semiconductors / Rainbow Connection

 

Inspiratie opdoen om met je bedrijf duurzaam te ondernemen?

Ik maak graag mijn tijd, kennis en netwerk beschikbaar voor een partnergesprek!

 

Als ervaren adviseur en ondernemer op gebied van duurzame ontwikkeling en circulaire economie ben ik betrokken bij verschillende circulaire initiatieven en bedrijven. De afgelopen decennia heb ik in diverse rollen gewerkt aan circulaire producten en diensten, nieuwe business modellen, energietransitie vraagstukken, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Belangrijk voor mij daarbij is dat ik zelf ‘met de voeten in de klei sta’. Immers, dan leer je het meest en maak je het snelste stappen. Ik werk samen met een compagnon aan een circulair bouwsysteem, werk aan een circulaire herinzet van ICT apparatuur ten behoeve van Digitale Inclusie en coördineer social responsibility bij NXP Nijmegen.

Die ervaringen breng ik natuurlijk ook in mijn adviesrollen, voor diverse (industriële) sectoren: productie, textiel, chemie, bouw, voeding en afval & recycling, evenementen. Betekent dat ik snel mee kan schakelen in diverse vraagstukken. Ik zorg ervoor dat er bij directie of top management draagvlak is voor de noodzakelijke verander trajecten.

 

NXP

NXP is één van de wereldwijde spelers in de productie van chiptechnologie, en dat is allemaal sinds 1953 in Nijmegen begonnen! Als de wereldleider in veilige connectiviteitsoplossingen voor embedded applicaties, stimuleert NXP innovatie in de markt van beveiligde connected vehicles, end-to-end security en privacy en smart connected solutions.

Voor de productielocatie NXP Nijmegen ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van beleid en diverse initiatieven die het welzijn van maatschappij, milieu en de maatschappelijke betrokkenheid van NXP bevorderen. De volgende onderwerpen staan ​​hierbij centraal:

- Onderwijs in Wetenschap, Technologie, Engineering en Wiskunde (STEM)

- Gemeenschapsprojecten, sociale hulp

- Smart transities en innovatie

Ook ben ik betrokken bij het opstellen van een Masterplan Energietransitie voor de locatie NXP Nijmegen

 

Mijn eigenschappen: conceptueel en strategisch denken, inspirerend, loyaal, overtuigend, verbindende kracht, innovator, ondernemerschap.

 

Maak een afspraak en ik zet deze eigenschappen voor jou in.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
NXP Semiconductors

E-mailadres
Jan-paul.kimmel@nxp.com

Telefoonnummer
06- 53 64 75 28

Website
www.nxp.com