Harm Kersten


Oei ik groei! Wat nu?

Herken je dit? Je bent lekker aan het ondernemen. Je boekt je eerste successen. Je omzet begint aardig te groeien en ineens loop je tegen allerlei zaken aan die je niet had voorzien. Een klant die even net wat te laat betaald, net even niet genoeg cash op de bank om je inkoop te kunnen doen. Of de risico’s die je neemt krijgen ineens een andere omvang en dan hebben we het niet alleen over de financiële risico’s. Wil je hierover sparren met iemand, zoek je een luisterend oor, plan dan gerust een afspraak met ons in.

 

Wij zijn Konings & Maters Accountants en Adviseurs.

Wij zorgen al ruim 20 jaar dat ondernemers de focus op hun onderneming kunnen hebben. Want er zijn vele financiële zaken die goed geregeld moeten zijn. En dat doen wij.

 

Wij helpen je op het gebied van financiële administratie, accountancy, belastingadvies, salarisadministratie, arbeidsrecht, pensioenadvies, organisatieontwikkeling, bedrijfsovernames en financieringen.

 

We denken met je mee in je bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen. Dit doen we met een team van ruim honderd goed opgeleide collega’s vanaf het mooie Keizer Karelplein in Nijmegen. We ontvangen je hier heel graag voor een kop koffie en een goed gesprek.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Konings Maters Accountants en Adviseurs

E-mailadres
h.kersten@koningsmaters.nl

Telefoonnummer
024 ‑ 6962889

Website
www.koningsmaters.nl