Corné Savelkoul


BPRvisie Audiovisueel richt zich op communicatie met beeld, licht en geluid. We leveren -zowel permanent en tijdelijk- totaaloplossingen op het gebied van audiovisuele communicatie. We werken in de B-to-B-markt, industrie, onderwijs, zorgsector en overheid in Nederland.

In het bedrijfsleven willen mensen graag mee met de snelheid van de digitale ontwikkelingen. Ze willen snelle verbindingen, verstaanbaar geluid en de juiste belichting in hun vergaderruimtes en collegezalen.  De communicatiebehoefte verandert continu, BPRvisie volgt deze vraag.

We werken met degelijke en innovatieve materialen, we bieden presentatieoplossingen met grootbeeldprojectie, audio en spraakversterking, inclusief grote displays en centrale besturingssystemen. Narrowcasting en videoconferencing integreren we naadloos tot een bedieningsvriendelijke en beheersbare totaaloplossing. 

Als samenwerkingspartner verzorgen we naast de totale audiovisuele dienstverlening ook advies, installatie en nazorg. We ondersteunen desgewenst je event, presentatie of congres met verhuur en begeleiding. Onze serviceafdeling zorgt ervoor dat de audiovisuele installaties beschikbaar zijn als dat nodig is. Je audiovisuele dienstverlening is in goede handen bij BPRvisie.

 

Plan een spreekuur in met Corné!

Let op: Je bent voor partnergesprekken met Corné Savelkoul welkom op kantoor bij BPR (Bijsterhuizen 3102, 6604 LV Wijchen)

 

Wil je meer te weten komen over Corné?

Klik dan hier en lees de blog!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
BPRVisie

E-mailadres
c.savelkoul@bprvisie.nl

Telefoonnummer
06- 24 44 14 71

Website
www.bprvisie.nl