Luuk van der Heijden


Bij Oneday Academy verbeteren we binnen één dag de softskills van ondernemers of praten we ze bij over een actueel onderwerp zoals AI.

Dit doen we in onze Kennisevents, hapklare dagen van 10:00 tot 16:00 op een inspirerende locatie, waar we 10 ondernemers aan tafel zetten bij een kennisexpert en een gastheer (of -vrouw).
Geen u-vorm met PowerPoint en simpelweg sponzen, maar aan een ovale tafel in goede gesprekken samen leren en samen delen van elkaars ervaringen. En uiteraard een heerlijke lunch tussendoor!
Dit alles vanuit de visie dat groepsleren, met een informele 'keukentafel'-sfeer, veel effectiever is en ook nog eens waardevolle uitbreiding van je netwerk oplevert.

 

Oneday Academy is niet mijn eerste ondernemersavontuur. De jaren hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan als ondernemer in de medtech-sector, het begeleiden van technologische innovaties en het ophalen van financieringen. Ik help je graag bij het ontdekken van je blinde vlekken, in het verleden had ik hier zelf met mijn mentoren het meeste aan! Ik heb zelfs hier en daar ook nog wel wat goede tips voor jouw eigen avontuur. Oh, en als je toevallig je onderhandelings- of overtuigingsvaardigheden wilt verbeteren, heb ik daar ook nog wel een adresje voor…

 

Luuk nodigt jou als partner uit voor een lunch om te sparren over jou onderneming op 4 Juli 2024. Klik hier om je in te schrijven.

 

Verder kun je Luuk persoonlijk contacten om een sparsessie in te plannen. 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Oneday Academy

E-mailadres
luuk@onedayacademy.nl

Telefoonnummer
+31 24 20 222 88

Website
www.onedayacademy.nl

Social media