Jan- Joost Liebregt


Kodros helpt gemeenten met het vinden van financieel adviseurs en controllers die structureel of tijdelijk ingezet kunnen worden. Als expertisebureau richten wij ons dus alleen op de financiële functie van de gemeentelijke overheid. Kodros heeft jarenlange kennis en ervaring bij gemeenten en weet precies welke competenties nodig zijn voor een goede match.

 

Bij Kodros werken mensen die gaan voor persoonlijke relaties, betrokken zijn bij elkaar en de voorkeur geven aan face-to-face contact. Vanuit deze overtuigingen is Kodros is opgericht.

 

Enerzijds, vullen we structurele financiële posities bij gemeenten in. Hierin nemen we de tijd om de persoonlijke behoeften en wensen van een kandidaat te begrijpen om vervolgens hiermee aan de slag te gaan. Wij kijken naar de juiste houding, persoonlijkheid en de match met een gemeente. Ofwel: we kijken verder dan een indrukwekkend cv. Dit kan variëren van het bieden van persoonlijke begeleiding en coaching, tot het organiseren van opleidingen gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 

Anderzijds hebben we interim financials die in dienst zijn bij Kodros, zij doen afwisselende en uitdagende opdrachten die aansluiten bij de persoonlijke wensen en competenties. Op deze manier kun je je toekomstige (gemeentelijke) carrière naar een hoger niveau tillen. Financials krijgen de ruimte om te groeien als expert in een vakgebied, maar ook is het mogelijk  een breed scala aan interim-opdrachten te doen.

 

'Schrijf je hier in voor een Sparsessie!'

 

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Kodros BV

E-mailadres
j.liebregt@kodros.nl

Telefoonnummer
06- 40063750

Website
www.kodros.nl

Social media