Henk Wiersema


Henk Wiersema is vanaf augustus 2018 partner van StartUp Nijmegen. Met een proven trackrecord als ondernemer is hij de ideale adviseur en klankbord op ondernemerschap.

Op zijn ondernemerscurriculum staan bedrijven als Deloitte, Hezelbizz, Hezelburcht Subsidieadviesbureau, OrangeX en Lestate. Onder­werpen als productontwikkeling, ICT, HRM, marketing en communicatie, consultancy, sales en netwerken kunnen allemaal op zijn lijst met vaardigheden worden bijgeschreven.

Kortom, Wiersema kan een bedrijf oprichten, doen groeien en laten floreren. Beginnende ondernemers kunnen derhalve over elk stadium van het ondernemerschap bij Wiersema, die zelfs gastdocent op ondernemerschap aan de Hogeschool Rotterdam is geweest, terecht. De ervaren ondernemer Wiersema begeleidt graag startups naar de “next level”.

Wil jij over ook eens sparren met ervaren ondernemer Henk Wiersema? Ben je startende ondernemer, ook al ben je (nog) niet verbonden aan StartUp Nijmegen, dan kan je iedere tweede en vierde donderdag van de maand met je ondernemersvragen bij hem terecht.

 

Wil je meer te weten komen over Henk? Klik dan hier en lees de blog!

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Starterscoach

E-mailadres
henkpwiersema@gmail.com

Telefoonnummer
06- 15 09 57 56

Social media