Pencil 2 Pixel


Op zoek naar de optimale webshop, die altijd werkt en de maximale omzet oplevert? Heb je nog helemaal geen webshop, of wil je je huidige webshop optimaliseren? Dan sta ik voor je klaar. Ik denk met je mee hoe het beter kan, en wat de ideale oplossing is. Dat doe ik op mijn persoonlijke, laagdrempelige en soms wat eigenwijze manier, zodat jij verzekerd bent van het beste resultaat.

 

Met een focus op hogere conversie en technische optimalisatie zorg ik voor een gestroomlijnde webshop. Eentje die bezoekers omzet in betalende klanten, en zo het rendement verhoogt. Daarnaast zorg ik ook altijd dat je vindbaarheid bent in Google, zodat klanten je altijd eenvoudig kunnen vinden.

 

Ik begon Pencil 2 Pixel in 2015, met als doel een betrouwbare IT-partner voor mijn klanten te worden. Ik kwam te veel reclamebureaus en freelancers tegen die mooie beloftes deden, maar die niet waarmaakten. Daarom is mijn motto voor Pencil 2 Pixel: “Doe wat je zegt, en zeg waar het op staat”. In 2015 was Pencil 2 Pixel nog een marketingbureau, maar recentelijk heb ik veel diensten laten vallen. Nu ligt de focus uitsluitend bij het bouwen en optimaliseren van webshops, en dat bevalt me veel beter!

Contactgegevens

Ondernemer
Sjoerd Oosterhoff

E-mailadres
hallo@pencil2pixel.nl

Telefoonnummer
06-28477130

Website
www.pencil2pixel.nl

Social media