DO MORE


Letterlijk en figuurlijk je steentje bijdragen, want Do More betekent gewoon méér doen. Wij geloven altijd in de kracht van kleine beetjes, want vele kleine beetjes kunnen echte verandering teweegbrengen. Daarom doneren wij bij aankoop van ieder sieraad minimaal €3,- aan een goed doel naar keuze. Ook organiseren we jaarlijks meerdere acties waarbij we laten zien hoe makkelijk en leuk het eigenlijk is om je steentje bij te dragen. 

 

Een persoonlijke reden om méér te doen

De gedachten om meer te doen is ontstaan na een minder leuke gebeurtenis. In de zomer van 2018 overleed de zus van mijn toenmalige vriendin op 23-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Van dichtbij zag ik welke impact kanker heeft op iemand en op hun familie en vrienden. Zo besloot ik al snel iets te willen doen om bij te dragen aan de bestrijding van kanker. Met deze gedachten zijn we begonnen in 2020 en met succes! Meer dan 150 mensen hebben hun steentje bijgedragen, waardoor we ongeveer €1500 konden doneren.

 

Iedereen heeft zijn eigen verhaal

Méér doen voor de bestrijding van kanker is iets persoonlijks. Zo heeft iedereen zijn eigen verhaal en motivatie om goed te doen voor een ander. Daarom kan je nu zelf bepalen waar jij je steentje aan bijdraagt en kunnen we samen steen voor steen bouwen aan een betere wereld.

 

Contactgegevens

Ondernemer
Thomas Janssen

E-mailadres
info@domore.nl

Telefoonnummer
06-11390783

Website
www.domore.nl

Social media