Uniek aanbod voor starters


19 juni 2018

Heb jij serieuze plannen om een bedrijf te starten? Ambitieuze ondernemers krijgen namelijk een voucher ter waarde van € 1000,- als ze hun bedrijf naar een hoger niveau laten coachen. Dit unieke aanbod vloeit voor uit de samenwerking tussen Rivero Coaching, StartUp Nijmegen en De Startversneller.

Ondernemerscoach Fred Boelens (Rivero) en aanjager Dick Bos (StartUp Nijmegen) werken samen om startende ondernemers op weg te helpen naar succesvol ondernemerschap. Door deze unieke samenwerking ontstaat een compleet coaching aanbod om je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Sta je niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK en is bedrijf gevestigd in Gelderland, dan ontvang je ook nog eens een Startversneller tegoedbon van € 1000. Deze voucher van De Startversneller zet je in voor het coaching traject. Je kunt dan rekenen op 1-op-1 coaching en 2 maanden deelname aan een SpeedUp groeiprogramma.  

1-op-1 coaching
Belangrijk onderdeel van het traject vormt de persoonlijke coaching. Fred Boelens heeft veel kennis en ervaring om (startende) ondernemers zoals jij te ondersteunen. Kenmerkend voor zijn aanpak is om starters te helpen in hun persoonlijke kracht. Zijn aanpak:

  • Naast coaching op persoonlijk vlak worden in lijn daarmee zakelijke doelen gesteld;
  • Het vormen van een duidelijke strategie door marktverkenning en in kaart brengen van doelgroepen en concurrenten volgt;
  • Een marketingplan wordt opgesteld en afgestemd op jouw onderscheidende waarde voor de markt;
  • Een helder to-do-stappenplan inclusief monitoring door feedback vanuit je cijfers;
  • Continuïteit, vooruitgang en grip op je onderneming is het resultaat.

SpeedUp groeiprogramma
Starters laten hun bedrijf in een inspirerende omgeving groeien. StartUp Nijmegen biedt jou twee maanden 24/7 toegang tot een eigen werkplek op een toplocatie in het centrum van Nijmegen en deelname aan het SpeedUp groeiprogramma.
Naast de complete huisvesting (o.a. werkplek, deelauto, spreekkamers, vergaderzaal, internettoegang en een keuken met gratis koffie en thee) kun je deelnemen aan het succesvolle groeiprogramma van StartUp. Dit houdt in dat je wekelijks terecht kunt bij 23 ervaren ondernemers uit de regio. Je krijgt ondersteuning bij bedrijfskundige en specialistische vragen en ze helpen je bij het opbouwen van je netwerk.
Deelname aan het groeiprogramma biedt jou ook de mogelijkheid tot netwerken. Je kunt anderen laten weten van jouw bestaan en wat ze aan jouw product of dienst hebben. Het groeiprogramma voorziet in veel (netwerk)activiteiten voor ondernemers:

  • BAM! Focus op groei: een wekelijkse intervisiegroep met 5 andere startups, die elkaars doelstellingen op korte en lange termijn delen en voorzien van feedback;
  • Wekelijkse Lightning Talks (korte presentatie), waarbij ondernemers elkaar feedback geven op een pitch of de ontwikkeling van een product;
  • Deelname aan de maandelijkse Brainstorm-events en Lead Generation-sessies;
  • Toegang tot spraakmakende ondernemersevents (o.a. Fuck-Up Night en College Tour);
  • En wekelijkse deelname aan workshops en andere evenementen met als doel het ondernemerschap te stimuleren.

Wil jij die duizend euro tegoedbon en je onderneming een serieuze boost geven? Bel dan met Fred Boelens (06 51 42 31 79) of  met Dick Bos (06 21 54 44 54). Ze informeren je graag verder over dit unieke aanbod.

 

Fred Boelens:
30 jaar ervaring in ondernemen, de eerste 20 als eigenaar van diverse bedrijven, de laatste 10 jaar als Senior Business-coach. Expert in creëren van beweging op zakelijk en persoonlijk vlak. Strategie, klanten vinden, marketing en communicatie. In een maatwerk traject worden doelen gesteld en prestaties aangejaagd. Fred coachte afgelopen 5 jaar meer dan 300 ondernemers.


StartUp Nijmegen:
StartUp Nijmegen kenmerkt zich door complete huisvesting, een groot aanbod van acceleratie-programma’s, permanente hulp door een aanjager bij bedrijfskundige vragen en introductie tot het netwerk van gevestigde ondernemers. Sinds de oprichting in 2016 groeide het aantal deelnemers van 13 tot 92 ondernemers in 2018.

Deel dit bericht