Een keertje proefzitten?


01 oktober 2018

StartUp Nijmegen staat voor toffe werkplekken en optimale begeleiding voor startende ondernemers. Heb jij een goed idee en de juiste motivatie? Kom ondernemen bij StartUp Nijmegen.

Het is algemeen bekend dat een starter met begeleiding een grotere kans op overleven heeft dan ondernemers die het op eigen kracht doen. Bij StartUp Nijmegen helpt een permanent aanwezige aanjager de starters vanuit hun product of dienst richting het ondernemerschap.

Bruisende plek
StartUp Nijmegen is ook de ontmoetingsplaats waar collega-ondernemers elkaar iedere dag stimuleren, inspireren en versterken. Een bruisende plek waar je elkaar leert kennen, kunt samenwerken en sparren, maar ook kunt broeden op nieuwe ideeën.
Sinds de oprichting van StartUp Nijmegen in 2016 groeide het aantal deelnemers van 13 tot 92 ondernemers in 2018. Tegenover deze instroomcijfers staan ook mooie uitstroomcijfers. Jaarlijks groeien er 10 tot 25 starters succesvol uit. Een geweldig resultaat voor het concept van de incubator van Nijmegen.

Partners
Een belangrijk onderdeel voor het succes van StartUp Nijmegen zijn de gevestigde onder­nemers (partners) die zich verbonden hebben aan StartUp. Op dit moment bieden 23 partners hulp bij het verkennen of benaderen van de markt, geven tips voor het proces van productontwikkeling en helpen bij het opbouwen van hun netwerk.
Starters zijn zich bewust van de toegevoegde waarde van de partners. StartUp Nijmegen wil daarom het aantal partners verder uitbreiden en nodigt belangstellenden uit voor een ondernemende kennismaking. Bel met aanjager Dick Bos, 06 – 21544454.

Kom gratis proefzitten
StartUp Nijmegen heeft een aanzuigende werking op starters uit het Rijk van Nijmegen. Een eigen 24/7 werkplek, deelnemen aan acceleratieprogramma’s, onder­steuning bij bedrijfskundige vragen en introductie tot het netwerk van gevestigde ondernemers. Op onze locatie hebben we ook 7 spreekkamers, een presentatieruimte, een deelfiets en -auto.

Wil jij ook een keer vrijblijvend proeven van het ondernemerschap? Kom dan naar StartUp Nijmegen en draai eens paar dagen mee. Maak een afspraak met aanjager Dick Bos, 06 2154 4454

Je bent van harte welkom!

Deel dit bericht