Corporates Rowing Day


01 oktober 2018

Startup Brock Sampson, eigenaar van Rowing without Limits, biedt activiteiten aan voor teambuilding, die speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijven. Activiteiten met een verrassende  impact!

Zijn je werknemers sportief aangelegd, kunnen ze tegen een spatje water en willen ze vooral een geslaagd teamuitje beleven? Dan is roeien met coach Brock Sampson van Rowing without Limits een échte aanrader. De synergie die tijdens het roeien wordt ontwikkeld, heeft een zeer positieve en verrassende impact op uw werknemers en het bedrijf.

Promovideo
Ook StartUp Nijmegen combineerde haar jaarlijkse zomerborrel met deze sportieve activiteit. Onze deelnemers aan de roeiwedstrijd waren tevens de sportieve figuranten voor de promovideo Rowing without Limits. Kijk hier voor een indruk van deze super toffe dag.

De video is gemaakt door startup Huub Hulscher. Huub is eigenaar van Filmed From Above (www.filmedfromabove.nl) en heeft deze promovideo in opdracht van eigenaar Sampson gemaakt. De video maakt duidelijk dat Huub verder gaat dan ondersteuning aan bedrijven die branding & video nodig hebben. Filmed From Abover onderscheidt zich door skills en ervaring in drones met filmen en technologie  te combineren. Wat een topvideo!

Wil je meer weten over de teambuilding activiteiten van Brock Sampson en Rowing without Limits? Gaar dan naar de website https://rowingwithoutlimits.nl/actieve-bedrijfsuitjes/

Deel dit bericht