Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Onderneem in topvorm – Maak de blauwdruk van jouw productieve dag

15 mei @ 17:00 - 19:00

Free

Over de workshop
Ondernemen is topsport! Om op topniveau te presteren, moet je goed voor jezelf te leren zorgen, zoals een atleet dat doet om 100% – en soms zelfs 120% – te geven. Een goede warming-up, juiste voeding, rustmomenten, cooling-down en kwalitatieve slaap is essentieel. Maar hoe balanceer je deze elementen? Hoe voorkom je overbelasting of blessures die je prestaties of werk-privé balans kunnen schaden?

Het dynamische leven van een ondernemer is uitdagend. Jouw performance kan de sleutel tot een succesvolle onderneming zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je gedurende de dag goed voor jezelf blijft zorgen, gefocust kan werken en stress reguleert? Een passende levensstijl kan de uitkomst zijn!

Ontdek tijdens deze interactieve workshop hoe je als ondernemer jouw eigen ‘trainingsplan’ kunt opstellen voor optimale prestaties. Tijdens de workshop nemen we je mee de buitenlucht in, en gaan we gelijk aan de slag met handvaten waarmee jij een optimale dag samen kan stellen. Na de workshop ga je naar huis met een persoonlijke blauwdruk die je helpt elke (werk)dag meer focus, energie en rust te bereiken. Zo blijf jij in topvorm!

Over de workshophouders: Leroy van de Pol & Noëlle Cirkel
De workshop wordt  geleid door Leroy en Noëlle. Leroy van de Pol, een 32-jarige Nijmegenaar die actief sport en in de natuur te vinden is. Al meer dan 8 jaar begeleidt Leroy mensen bij diverse uitdagingen, vergelijkbaar met de hindernissen die sporters tegenkomen tijdens een wedstrijd. Hij heeft gemerkt dat stress, spanning en angst veelvoorkomende obstakels zijn die zowel het dagelijks leven als prestaties beïnvloeden. Vanuit deze ervaring is Chakana ontstaan, waar Leroy klanten begeleidt met praktische lichaamsgerichte trainingen en coaching gericht op het versterken van de verbinding tussen lichaam, gedachten en emoties om balans te vinden in het dagelijks leven en klachten aan te pakken, vergelijkbaar met het optimaliseren van technieken en tactieken in de sport. Het resultaat? Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en veerkracht! En dat is precies waar hij jou bij wil helpen!

Noëlle begeleidt individuen 1-op-1 naar een natuurlijke en bewuste balans. In haar praktijk voor orthomoleculaire therapie Cirkelair Health, richt ze zich op het helen, verlichten of optimaliseren van gezondheid door middel van voeding- en leefstijlaanpassingen. Binnen haar holistische benadering onderzoekt Noëlle hoe jouw lichaam op celniveau functioneert. Door de oorzaak van disbalansen aan te pakken, streeft ze naar een optimale gezondheid en duurzame verlichting van klachten.

Datum:
15 mei 2024

Tijd:
Inloop: 16:45 uur
Start: 17:00 uur
Einde: 19:00 uur

Locatie:
Lekker in de buitenlucht, hier later meer informatie over!

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Free
Evenement Categorie:

Organisator

StartUp Nijmegen
E-mail
info@startupnijmegen.nl
Bekijk de site van Organisator