Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Collegetour x StartUp Nijmegen

23 september @ 16:30 - 19:00

Free

In 2014 begonnen als een van de eerste concept stores in Nijmegen en inmiddels niet meer weg te denken uit het centrum: de Make My Day winkels. Julie Hoebink, eigenaresse van Make My Day Women & Make My Day Atelier, vertelt tijdens de Collegetour hoe ze haar concept heeft uitgebouwd tot een van de bekendste van Nijmegen. 

Als je door de populaire Stikke Hezelstraat loopt zijn ze écht niet te missen, de Make My Day concept stores. Het concept van Julie Hoebink is dan ook een bekend begrip in Nijmegen geworden. En dat is ook niet gek, want Julie blijft haar concept ontwikkelen, op zoek naar het juiste actuele assortiment, de leukste online content en de beste service in de winkel. Op maandag 23 september deelt Julie met het publiek hoe ze haar visie heeft gerealiseerd.

Over Julie
Na haar studie aan de AMFI & Akademie Vogue een hele hoop loondienst banen te hebben gehad, begon het bij Julie steeds meer te borrelen om zelf te ondernemen. Ze zag steeds meer conceptstores in het buitenland starten, maar miste dit in Nederland. Met grote voorbeelden in haar hoofd als 10 Corso Como in Milaan en Merci in Parijs, begon ze aan haar plan voor Make My Day. In maart 2014 startte Make My Day in het huidige pand, waar nu nog steeds Make My Day Women gevestigd is. Julie had een groot pand voor ogen om het echt als een conceptstore te laten voelen en het niet alleen een “winkeltje” zou worden. Zo werd destijds een gedeelte van het pand verhuurd aan een kapsalon, een lunchcafé en een vintage winkel van een vriendin.

Haar broertje was de eerste werknemer en dat ging zo goed dat hij na een paar jaar mede-eigenaar werd. Samen runden ze de winkel in die tijd, maar al snel opende hij Make My Day Men aan de overkant. In 2019 breidde Julie het concept verder uit met Make My Day Atelier en een kantoor in 2022. Het team is toegenomen naar ruim 30 medewerkers en groeit ieder jaar verder. Ondertussen is Make My Day Women/Atelier uitgegroeid tot een heus begrip in Nijmegen en is het niet meer weg te denken binnen het Nijmeegse centrum.

Al vanaf 2024 is Julie aan het bouwen aan haar concept en heeft het kunnen verwerkelijken tot een toonaangevend en populair concept in Nijmegen. Ben jij benieuwd hoe ze dit heeft gedaan? Meld je gratis aan en ga in gesprek met Julie tijdens de Collegetour op maandag 23 september!

Op maandag 23 september ben je van harte welkom bij De Meesterproef om te luisteren naar het verhaal van Julie en al je vragen te stellen. We zullen het gesprek tussen Julie en onze host Joep Peters starten om 17:00u, waarna we om 18:15u nog afsluiten met een borrel. En als dat nog niet genoeg is, is je gratis aanmelding ook nog eens inclusief twee drankjes en hapjes! Zien we je daar?

Locatie
De Meesterproef, Waalbandijk 14, 6541 AJ Nijmegen

Inloop: 16:30u
Start: 17:00u
Borrel: 18:15u

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
Free
Evenement Categorie:

Locatie

De Meesterproef
Waalbandijk 14
Nijmegen, Gelderland 6541 AJ Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Collegetour
Je gratis ticket voor de Collegetour met Julie Hoebink van Make My day! Inclusief twee drankjes en hapjes. Je bent vanaf 16:30u welkom bij de Meesterproef. Het gesprek tussen Julie en onze host Joep Peters zal starten vanaf 17:00u
0,00
Onbeperkt