Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: De kunst van een scale-up – ontgrendel jouw groeipotentieel

12 maart @ 17:00 - 18:30

Ben jij een gedreven ondernemer met ambitieuze groeiplannen? Zoek niet verder! Scale&Grow, in samenwerking met Start Up Nijmegen, nodigt jou uit voor een transformerende workshop: De kunst van een Scale-Up: ontgrendel het groeipotentieel van jouw organisatie.

In deze workshop
Tijdens deze unieke workshop zoomen wij in op een aantal essentiële aspecten van groei, waaronder: het vinden van de product-market fit en verschillende groeifasen die een bedrijf doorloopt. Daarbij presenteren we een beproefde groei methode die draait om mensen, strategy & planning, de uitvoer en het financieel management van jouw business.

 Wat kun je verwachten:

  • Inzichten in het optimaliseren van je product-market fit
  • Extra (voor) kennis over bepaalde onontkoombare groeifases
  • Leren hoe je jouw groei kunt versnellen, of wat de groei juist vertraagd
  • Praktische tips voor het aantrekken en behouden van toptalent.
  • Beter begrijpen hoe je de financiën moet afstemmen op groei

Maak kennis met de Scale&Grow methode en ontgrendel het groeipotentieel van jezelf en jouw Scale Up.

Over de workshophouder
De workshop wordt gegeven door Job Valkenburg en Robert Meirmans. Job is community consultant en manager voor verschillende eigen ondernemingen en externe bedrijven. Zijn reis als community professional is begonnen toen hij 7 jaar geleden zijn eerste community startte, Dedicated to Hardstyle. Een online community voor hardstyle liefhebbers die ondertussen is uitgegroeid tot 18 duizend leden. Daarnaast heeft hij vele andere communities ondersteund en gestart voor DJs, games en streamers. In corona tijd is hij gaan werken bij een consultancybureau om dit ook voor corporates te gaan doen. Zijn expertise in communities maakt Scale & Grow de community voor (pre)scale-up ondernemers in de regio.

Robert is een ervaren professional binnen de start-up en scale-up wereld. Met zijn jarenlange ervaring in de Amsterdamse en Berlijnse start-up en scale-up community heeft Robert een indrukwekkend track record opgebouwd. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de zakelijke tak (B2B) van Urban Sports Club, een Berlijnse Scale-up die pan-Europees opereert.

Datum:
12 maart

Tijd:
Inloop: 16:45 uur
Start: 17:00 uur
Einde: 18:30 uur

Locatie:
StartUp Nijmegen
Stationsplein 26
6512AB Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
17:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Organisator

StartUp Nijmegen
E-mail
info@startupnijmegen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

StartUp Nijmegen
Stationsplein 26
Nijmegen, 6512AB Nederland
+ Google Maps