Yolanda Reincke


BE X DO = HAVE

Mijn talent is dat ik jou als ondernemer kan leren hoe je kunt bereiken wat je wilt: meer tijd, meer geld, meer impact. Door je de essentiële inspiratie, know-how, tips en tools te geven waarmee je de ladder van het ondernemerschap kunt beklimmen en je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Met behulp van een beproefd stappenplan, speciaal ontwikkeld voor het mkb, leer ik jou hoe je stap voor stap het bedrijf bouwt waar je van droomt.

De vragen die je aan mij kunt stellen gaan over de 'kunst van het ondernemen' en alles wat daarmee te maken heeft. Van mindset tot inzicht tot vaardigheden. Van strategische- tot tactische- tot operationele vraagstukken. Van marketing tot sales tot strategie tot management. Van teambuilding tot leiderschapskwaliteiten tot systematisch werken. Van je bedrijf laten groeien tot passief inkomen creëren tot stoppen met werken ...
  • Veelzijdige en actiegerichte businesscoach, ondernemer en generalist met meer dan 30 jaar ervaring in 100+ grote en kleine mkb bedrijven. 
  • Ruim 15 jaar ervaring in online / digitaal ondernemerschap en als oprichter van diverse start-ups. Als kind uit tuinbouw- en ondernemersfamilies zit ondernemen in mijn bloed.
  • Opgeleid en gecertificeerd als ActionCOACH Business Coach - de nr. 1 Businesscoaching organisatie in de wereld. Met een coaching aanpak en programma dat al sinds 1993 zijn sporen heeft verdiend en waarmee we over de hele wereld vruchtbaar samenwerken met (strategische) partners in de bank- en accountancy wereld.
  • Als mens creatief, leergierig, eerlijk, oprecht en behoorlijk nieuwsgierig  Altijd 100% toegewijd aan wat ik beloof en doe. Ik ben analytisch, schakel snel en heb een scherp oog voor Business Development, Value Design en (online) verdienmodellen. Speciale interessegebieden zijn NLP, MBTI, DISC en het Enneagram. 
  • In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike, luister muziek, lees een (e-)boek of ben bezig met de styling van mijn huis of tuin. In de winter is de skivakantie met het hele gezin een belangrijke traditie en in de zomer bijtanken en op ontdekkingstocht in een lekker warm klimaat. Mijn indrukwekkendste ervaring in mijn leven was het zwemmen met walvishaaien in Mexico! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Graag denk ik mee met leergierige ondernemers die willen weten hoe ze kunnen bereiken wat ze willen. Onder het motto: Leef met je hoofd in de wolken, maar hou je voeten op de grond...

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
vanReincke | Business Coaching & Academy

E-mailadres
yolanda@vanreincke.nl

Telefoonnummer
+31 (0)6 28 233 544

Website
www.vanreincke.nl