Ton Derks


Infrascoop is een modern denkende infrabouwer in de regio Nijmegen- Cuijk. Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren doorontwikkeld tot stabiel MKB bedrijf in de uitvoering van alle mogelijke infra opgaven.

 

Naast uitvoeren van projecten zijn wij de afgelopen jaren ook onze eigen ontwerpafdeling opgestart zodat we onze klanten vanaf initiatiefase tot en met oplevering kunnen ontzorgen. Deze ontwerp-werkzaamheden doen wij met name voor grote bedrijven, projectontwikkelaars en gemeentelijke overheden.
Daarnaast heeft Infrascoop duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan, zo hebben wij in Cuijk ons eigen recycling bedrijf, genaamd Scoops, waar we oude bouwstoffen weer geschikt maken om toe te passen in onze projecten en zo te besparen op primaire grondstoffen. Enkele projecten waar jullie ons wellicht van zouden kennen zijn, de inrichting van de Waalkade in Nijmegen, de herinrichting van de van Heemstraweg in Beuningen, het centrumplan in Cuijk en de infra van de nieuwbouw van de nieuwe Nutriciafabriek in Cuijk.
Naast onze werkzaamheden zijn wij actief in vele zakelijke netwerken in Nijmegen en Cuijk, wij geloven in samenwerking en verbinding tussen lokale ondernemers en zijn hier daarom heel actief mee bezig.

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur met deze partner.

 

LET OP: De spreekuren zijn OM en OM bij StartUp en Infrascoop

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Infrascoop

E-mailadres
ton.derks@infrascoop.nl

Telefoonnummer
06 20398761

Website
www.infrascoop.nl/