Thomas de Nooij


Anago is een cloudoplossing voor slimme planningsystemen op het gebied van capaciteitsplanning, agile planning, strategische personeelsplanning, forecastingen financiële planning. Wij geloven in dat planning essentieel is in het bereiken van doelen en dat planning moet passen bij de processen en volwassenheid van de organisatie. Planning moet ondersteunen en planning moet de stimulator zijn voor groei.


Thomas de Nooij, sinds 1999 software-ondernemer en altijd op zoek naar verbeteringen.

Het ondernemersbloed heb ik geërfd van mijn vader, eveneens software-ondernemer. Ik heb het vak bij hem geleerd, maar ik was jong en eigenwijs en wilde het natuurlijk zelf proberen. In de afgelopen 20 jaar heb ik meerdere softwarebedrijven opgezet van een goed idee tot een lopende onderneming en ben ik als aandeelhouder betrokken bij een grotere software-onderneming.

Het ondernemen is een proces geweest van vallen en opstaan, waarbij ik veel fouten heb mogen maken. Ik heb geleerd dat het slim is om mensen om je heen te verzamelen die je kunnen helpen, die kritisch naar je zijn, maar vooral die je motiveren.
Door deze adviezen wel en niet op te volgen heb ik veel geleerd en kan je daarom helpen met allerlei dingen zoals:

  • hoe stel ik een business model op?
  • welke prijsstrategie werkt voor mij?
  • hoe probeer ik snel een idee uit en weet of het werkt?
  • hoe schaal ik een idee op?
  • hoe zet ik online marketing tools in om leads te genereren?
  • hoe ga ik om met groeistuipen?
  • wat is belangrijk als ik te maken krijg met een externe financierder?

Ik blijf natuurlijk ook een IT-ondernemer in hart en nieren, dus ik denk graag met je meer hoe je slimme IT-tools kunt inzetten om je doel te bereiken.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Anago

E-mailadres
tdnooij@anago.nl

Telefoonnummer
06- 53 41 05 78

Website
www.anago.nl