Sander Claus


CXsmart

Groeicoach voor scale-ups en start-ups. Data driven met gevoel voor menselijk gedrag. Focus op Business Planning, Propositie, (online) Marketing, Customer Operations, Customer Experience en Team Performance.

Na mijn studie bedrijfskunde werkte ik als loyalty-marketeer bij de grootste retailgroep en als managing director bij het meest succesvolle reclamebureau van Nederland. Ik merkte dat ‘denken vanuit de klant’ voor veel bedrijven veel moeilijker is dan het klinkt. Vanuit dat inzicht heb ik verschillende bedrijven opgericht en uitgebouwd op het gebied van datadriven marketing en klanttevredenheid voor grote zakelijke dienstverleners. Nadat ik mijn laatste startup (CX-management op basis van AI en datascience technieken) had verkocht, ben ik me gaan richten op het begeleiden van startups en scaleups.

Ik help je graag bij het laten groeien en het schaalbaar maken van je bedrijf. Je kunt bij mij terecht om te sparren over marketing, klant behoud, klant contact en customer journeys. Ook met vragen rond schaalbaarheid van je operatie en funding van je groei. Ik ben meestal op dinsdag en donderdag bij SUN, maar je kunt me altijd bereiken op 06-54710631 of via om een afspraak in te plannen. 

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
CXsmart

E-mailadres
sander@cxsmart.nl

Telefoonnummer
06-54710631

Website
www.cxsmart.nl

Social media