Roald Bergamin


Roald Bergamin is namens zijn bedrijf Nedflex Nijmegen Partner geworden. Zijn motto: Als ondernemer moet je gewoon lekker kunnen ondernemen. OntzorgenNedflex Nijmegen ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest. Als iemand ziek is, begeleiden wij deze weer terug het arbeidsproces in. U hoeft hier geen moment naar om te kijken.

 

Juridisch werkgever
Op deze manier wordt Nedflex Nijmegen de juridisch werkgever. Dit houdt in dat wij alle arbeidsrechtelijke risico’s van u overnemen. Ziekte, arbeidsongeschiktheid, re-integratie, maar ook contractadministratie, doorbetalen bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen nemen wij uit uw handen. Als er iets is, regelen wij het. Dit wil niet zeggen dat u het contact met uw werknemers kwijt raakt. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers. Ze voeren tenslotte werkzaamheden voor u uit. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers. Wij nemen de administratie over, zodat u kunt ondernemen.

 

Minder kosten
Het overhevelen van de payroll levert u niet alleen minder zorgen op, het zorgt ook voor minder kosten. Door goed werkgeverschap en een strak verzuimbeleid behalen wij namelijk voordelige premies en afdrachten. Dit merkt u in het uurtarief. Duidelijke en eerlijke communicatie is waar wij voor staan: u zult dus nooit voor verrassingen komen te staan. Dit zijn geen beloften, het zijn waarden.

 

Maak zelf een afspraak voor een sparsessie met Roald: tel: 06-51 05 56 95!

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Nedflex Nijmegen

E-mailadres
r.bergamin@nedflexnijmegen.nl

Telefoonnummer
024- 20 20 009 / 06- 51 05 56 95

Website
www.nedflexnijmegen.nl

Social media