Pascal Burhenne


Mijn naam is Pascal Burhenne, 46 jaar en inmiddels 13 jaar werkzaam bij Klingele Golfkarton. Ik ben begonnen op de verkoop binnendienst, maar na een jaar kreeg ik al de mogelijkheid om bij onze zusterbedrijf in Delmenhorst (bij Bremen) meer over deze interessante branche te leren. Daar verbleef ik maar liefst 6 maanden en dat heeft uiteindelijk z’n vruchten afgeworpen. In 2016 werd ik operationeel directeur en sinds november 2019 ben ik Plant Manager / Algemeen Directeur en  heb ik het alleen voor het zeggen in ons mooie bedrijf in Nijmegen. Alles gaat natuurlijk wel in samenspraak met ons moederbedrijf. 
    
Door de ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan, denk ik dat ik startende ondernemers advies kan geven dat ze verder helpt of dat ik ze  kan helpen hun netwerk uit te breiden. 
   
Klingele Golfkarton produceert verpakkingen gemaakt van golfkarton. Van eenvoudige Amerikaanse vouwdozen tot bedrukte tray, kleine en grote aantallen, alles op maat gemaakt voor de klant. We hebben een eigen ontwikkelaar in dienst die een zo goed mogelijke verpakking ontwerpt die het beste past bij de wensen van de klant. Golfkarton is duurzaam omdat het na gebruik weer volledig hergebruikt, gerecycled kan worden. Ook al het afval dat in ons productieproces ontstaat, wordt verzameld, geperst en gaat naar de papierfabriek om er weer nieuw golfkarton van te maken. Wij zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie enorm aan de weg aan het timmeren. De Klingele Groep heeft op alle bedrijven zonnepanelen liggen en overal waterzuiveringsinstallaties. Daarnaast heeft Klingele een eigen anaerobe reactor, windmolen, energiecentrale en een biomassaketel op basis van hout.
 
wil je meer te weten komen over Pascal?
Klik dan hier en lees de blog!
Dit partnergesprek is op locatie Binderskampweg 27 Nijmegen

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Klingele Golfkarton CV, Packaging Nijmegen

E-mailadres
Pascal.Burhenne@klingele.com

Telefoonnummer
+31 610753936

Website
www.klingele.com/

Social media