Maurice Kouws


Hi, ik ben Maurice, eigenaar van MAUS. Ben 45 jaar, levensgenieter, Italië liefhebber, koffie en wijn fanaat en de drijvende kracht achter MAUS. We zijn een IT dienstverlener en bedienen sinds 2007 vele MKB’ers in de regio. Sinds een aantal jaren hebben we onze focus verlegd naar clouddiensten in de breedste zin van het woord. Bij ons krijg je kwalitatief hoogwaardige zakelijke oplossingen en geniet je van de persoonlijke support van een compact team engineers.

 

Bij MAUS begrijpen we hoe belangrijk het is om je IT omgeving op orde te hebben. Zo kun jij en je toekomstige medewerkers optimaal presteren en verloopt contact met je partners, klanten en leveranciers feilloos en efficiënt. Wij leveren digitale werkplekken waarmee je altijd en overal kunt werken en samenwerken; op kantoor, thuis en onderweg. We staan voor je klaar met een advies op maat, slimme oplossingen en persoonlijke support. Wij bouwen oplossingen die werken!

 

Wat bied ik jou als partner?

Zeker als je start is het belangrijk om de basis van je IT goed in te richten. Dit maakt niet alleen dat je zelf grip hebt op je werkzaamheden, altijd kunt werken waar en wanneer je wilt, maar ook dat je als je gaat groeien je dit makkelijk, verantwoord en veilig kunt doen. Hoe je dat doet, vertel ik je graag!

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
MAUS

E-mailadres
maurice@maus-it.nl

Telefoonnummer
+31 48 5782544

Website
www.maus-it.nl