John de Beijer


Als ontwikkelende bouwpartner stoppen wij nooit na te denken over hoe dingen beter kunnen. In een steeds sneller veranderende samenleving blijven wij ons continu ontwikkelen. Want wij zijn ervan overtuigd dat ook wij een rol te vervullen hebben en op onze eigen, persoonlijke wijze en met duurzame partnerships een bijdrage kunnen leveren aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Een samenleving met aandacht voor elkaar. Door te luisteren naar elkaar. Het begint allemaal met de persoonlijke manier van werken die ons volgens opdrachtgevers kenmerkt: informeel, betrokken, vertrouwd en meedenkend. Om vervolgens met de best passende oplossingen te komen voor de vragen van morgen. Oplossingen die verrassen.

 

Ik ben John de Beijer, directielid bij Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, en al meer dan 25 jaar actief als initiator van vastgoedontwikkeling in de regio Arnhem-Nijmegen.

 

Goed dat jij de stap hebt gezet om te gaan ondernemen! Daar komt veel bij kijken. Graag luister ik naar jouw vragen en help je met het vinden van het voor jou best passende antwoord.

 

Wil je meer weten over John? Lees dan hier de blog!

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

E-mailadres
jdebeijer@giesberswijchen.nl

Telefoonnummer
024– 649 28 11

Website
www.giesberswijchen.nl

Social media