Ivar van Asten en Elham Mohseni


Wil je antwoord op een of meerder van volgende thema’s:

  • Ik moet keuzes maken in mijn bedrijf maar ik kom er in mijn eentje niet uit
  • Waar moet ik mijn prioriteiten leggen in het bedrijf
  • Hoe kom ik aan meer klanten en omzet
  • Waar kan ik het beste mijn marketing en verkoopactiviteiten op focussen
  • Mijn bedrijf groeit, maar hoe groeien we mee qua medewerkers en processen
  • Welke subsidies zijn er om mij te helpen als ondernemer
  • Hoe werkt internationaal ondernemen

Schrijf je dan in voor ons spreekuur! Brillant Work is verkozen tot beste MKB coaching- en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020. Als jarenlange partner bij StartUp Nijmegen maken we graag kennis met je.

 

Brillant Work bestaat uit een team van ervaren en hoogopgeleide bedrijfscoaches, adviseurs en trainers. Ieder met bijzonder veel ervaring in hun vakgebied. Bijna al onze trajecten zijn met behulp van 1 van de 15 subsidiepotjes.

 

Over Elham Mohseni

Elham helpt ondernemers meedenken over hoe ze het beste zichtbaar kunnen worden bij hun doelgroep. Als all-round marketeer helpt hij je nadenken over je strategie in relatie tot je doelgroep en budget. Naast offline marketing richt hij zich veelal op online marketing, het bouwen van websites en online advertenties. Hierbij is zijn insteek analytisch en door data gedreven. Dit ter aanvulling van zijn warme persoonlijkheid, Elham is enorm begripvol en kan ook heel goed in Jip en Janneke taal uitleggen hoe zaken werken. Of het nu om marketing algemeen, SEO, Google Adwords of andere zaken gaat die technisch- en up-to-date kennis vereisen, kan hij het eenvoudig laten klinken en je helpen beslissingen te nemen met de beste insteek. Oorspronkelijk begon hij meer aan de uitvoerende kant van marketing, maar gaandeweg de jaren is hij zich steeds meer gaan richten op strategie en het begeleiden van de ondernemer.

 

Naast zijn werk bij Brilliant work is Elham ook eigenaar van marketing & webdevelopment bedrijf Envolutions.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie met Elham!

 

Over Ivar van Asten

Ivar is na een succesvolle logistieke carrière in sales en marketing in 2005 begonnen als coach en adviseur en begeleid naar goede tevredenheid van de klanten startende ondernemers, bestuurders, managers en directie. Hij doet dit veelal via gesubsidieerde programma’s. Tevens leidt hij enkele middencirkels bij VNO-NVW Achterhoek. Hij heeft inmiddels ruim 500 ondernemers mogen helpen hun droom te realiseren en bijna 90% hiervan is nog steeds actief als ondernemer. Hij brengt een enorm netwerk met zich mee van zowel bedrijven, regionale contacten als overheidsinstanties. Ivar is een pragmatische coach, een natuurlijke verbinder die geloofd in jouw authenticiteit. Door Ivar’s huidige ervaring met het buitenland en zijn verleden met internationaal zakendoen, is hij ook een zeer geschikte exportcoach.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie met Ivar!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Brilliant Work

E-mailadres
elham@brilliantwork.nl / ivar@brilliantwork.nl

Telefoonnummer
024- 200 1000 / 0617372251

Website
www.brilliantwork.nl