Dirk Flintrop


Na een succesvol avontuur in de payroll sector heb ik mijn bedrijf in 2016 verkocht. Daarna ben ik bij diverse projecten betrokken geweest en heb mede daardoor altijd affiniteit gehouden met de sector. Ook het contact met mijn (oud) klanten heb ik altijd goed onderhouden en hierdoor merkte ik dat er nog steeds veel behoefte is om ontzorgd te worden op het gebied van HR en salarisadministratie, precies wat ik altijd met de payroll constructie gedaan heb.
Nu, een aantal jaren en diverse veranderingen in de wetgeving later, zie je een verschuiving in de vraag van ondernemers. Zij willen nog steeds op een professionele manier volledig ontzorgd worden maar ook graag de medewerkers aan zich kunnen binden en ze op de eigen loonlijst plaatsen.

 

Taqt Kennis. Partner.
Taqt is de kennis partner rondom alles wat met personeel te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het contractbeheer, het verwerken van de salarissen en afdrachten maar ook aan juridisch ingewikkelde HR- vraagstukken en het implementeren van een functioneringssystematiek.


Ik wil personeel in dienst nemen, waar moet ik beginnen?

Hoe ga ik om met verzuim?

Hoe motiveer ik mijn werknemers?

Hoe word ik een goede werkgever?


Kennis hebben is goed. Kennis delen is goud.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Taqt

E-mailadres
welkom@taqtontzorgt.nl

Telefoonnummer
06-18673930

Website
www.taqtontzorgt.nl