Damir Perkic


Alles is mogelijk.

In 2017 heb ik BE O Lifestyle opgericht, mijn eerste onderneming. Binnen vijf jaar heb ik het bedrijf succesvol van een startup naar een scale-up fase gebracht, terwijl ik mezelf zowel op het gebied van ondernemerschap als persoonlijke ontwikkeling verder heb ontwikkeld.
Eind 2022 heb ik mijn aandelen verkocht.

Mijn brede ervaring in het ondernemerschap omvat onder andere verkoop, branding, operations, productontwikkeling, teambuilding, funding, strategie en visie, optimalisatie en businessmodellen ontwikkelen.

Daarnaast heb ik veel tijd besteed aan zelfontwikkeling, waarbij ik me heb verdiept in meditatie, ademhaling, mindset, NLP, Tony Robbins-evenementen en mentorschap. Deze inspanningen hebben mij geholpen om zelfinzicht te krijgen en trauma's te overwinnen om verder te groeien.

Ik ben in staat om jou te spiegelen en door middel van gerichte vragen inzicht te geven in wat je tegenhoudt, maar ook om je stap voor stap te begeleiden naar het verwezenlijken van jouw droomleven.

Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Lent. Ik sta bekend als een optimistisch, creatief en communicatief sterk persoon. Daarnaast ben ik een probleemoplosser die altijd mogelijkheden ziet.

In mijn vrije tijd geniet ik van zelfontwikkeling, meditatie, wandelen, krachttraining, de natuur, bordspellen en quality time met mijn gezin, vrienden en familie.

Ben jij er klaar voor om jouw kracht te ontdekken en jouw droomleven te creëren? Laten we dan vrijblijvend kennismaken.

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Damir Perkic business coaching & consultancy

E-mailadres
contact@damirperkic.nl

Telefoonnummer
06-46 08 53 89

Website
www.damirperkic.nl

Social media