Medimee


Iedereen verdient het om zonder zorgen op pad te gaan. Wij zien het als onze opdracht om het leven van medicijngebruikers een stuk gemakkelijker, duurzamer en veiliger te maken.  

Met een Medimee tasje kunnen medicijngebruikers hun medicijnen op een gemakkelijke en overzichtelijke manier meenemen. Dit doen we door unieke en innovatieve oplossingen te bieden waarbij gebruiksgemak voorop staat. Hiermee beoog ik binnen 5 jaar tijd dé Europese specialist zijn op het gebied van het reizen met medicijnen. Medimee helpt u op weg!

 

Over mij:

Mijn vader is farmaceut, en begon zijn bedrijf voor de registratietrajecten voor medicijnen in 1984. Ik heb zijn passie altijd bewonderd. Er gaat natuurlijk een enorme industrie schuil achter medicijnen, maar het draait uiteindelijk altijd om mensen, om de zorg voor mensen, en om een betere toekomst. 

Ik had zelf al jaren de stille droom om ondernemer te worden en deze passie voort te zetten. Medimee geeft mij nu die kans! Met grote affiniteit voor de zorg, en grote ervaring in het internationale zakenleven, maak ik van Medimee graag het succes dat het verdient. 

Voor nog meer mensen kunnen we hun stress tijdens het reizen wegnemen, en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Voor klanten in binnen- en buitenland, vanuit het mooie Nijmegen! 

Contactgegevens

Ondernemer
Elmer Dammers

E-mailadres
elmerdammers@hotmail.com

Website
www.medimee.nl