GreenDot Onderhoudsplan


Mijn naam is Denny Hoefakker en ik ben 35 jaar oud. 
Ik ben vader van 2 kinderen en met tussenfases vanaf mijn 18e actief in het schildersvak.
Zoals gezegd ben ik al geruime tijd als schilder actief. Bij het uitvoeren van mijn  werk en het contact met klanten en zzp’ers merkte ik dat er punten zijn waarin verbetering mogelijk is.
Zzp schilders lopen vaak aan tegen het punt dat zei heel goed zijn in hun vak (dus schilder) maar minder goed bijvoorbeeld in het plegen van acquisitie en het bijhouden van hun administratie. Om deze rede heb ik de franchise formule ontwikkeld waarin een schilder kan doen waar hij of zei echt goed in is. Binnen de formule ontzorgen wij de franchisenemers volledig.
Naast deze franchise formule bieden wij aan om de schilderwerkzaamheden uit te voeren binnen een abonnementsvorm. De klant start hierbij met een “Nulbeurt”. Hierbij word de gehele woning in een perfecte conditie gebracht en weten wij dus zeker dat er een goede basis is. Vanaf dit moment gaat het abonnement in en betaald de klant een vast maandelijks bedrag. Hiervoor word het toekomstige onderhoud uitgevoerd. In de abonnementskosten zijn inflatie enz. al mee genomen dus deze prijs staat vast voor de duur van het abonnement.

Contactgegevens

Ondernemer
Denny Hoefakker

E-mailadres
info@greendotonderhoudsplan.nl

Telefoonnummer
085 0603543

Website
www.greendotonderhoudsplan.nl