EasyCuli


Foodfoto’s waar je van gaat watertanden en video’s waarvan je direct honger krijgt? Ik zet jouw merk, product of dienst graag in de spotlight met creatieve recepten en mooie content.

Mijn naam is Elise Kaak, 26 jaar en ik ben actief als foodfotograaf, -videograaf en receptontwikkelaar. Ik ben een creatieve duizendpoot die dol is op schrijven, koken en eten. In mijn studententijd begon ik met mijn foodblog, maar na mijn bachelor Nederlands, master Communicatiewetenschap en twee jaar werken in loondienst, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. 

Easy Culi is een inspirerende (online) plek met een enorme variatie in gerechten. Alle ingrediënten zijn betaalbaar en bij elke supermarkt te koop. Easy Culi moet verse, lekkere én makkelijke gerechten toegankelijk maken voor iedereen: zowel beginners als experts, waarbij kleurrijke groenten, verse kruiden en specerijen de basis vormen voor elk gerecht. Met behulp van mijn fotografie én videografie wil ik lekker koken en experimenteren in de keuken aantrekkelijker maken, omdat ik ervan overtuigd ben dat er in iedereen een chef schuilt! Samen aan de slag met bijvoorbeeld foodfotografie en reels voor jouw product of merk? Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens. 

Ook werk ik graag als (food)fotograaf bij horecazaken en verzorg ik workshops, kookdemo’s en gastcolleges. 

Contactgegevens

Ondernemer
Elise Kaak

E-mailadres
info@easyculi.nl

Website
www.easyculi.nl