Claassen, Moolenbeek en Partners


Hallo, ik ben Jean-Paul Bakker en ik werk als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Een bureau dat MKB-ondernemers ondersteunt bij financieringen, overnames en strategie- en management vraagstukken, al ruim 40 jaar met een goede naam bij banken en accountants. Dat doen we met ongeveer 60 partners, verdeeld over negen regio’s. In mijn regio Tilburg-DenBosch-Nijmegen-Tiel zijn we met vijf partners.
We hanteren een maatwerk aanpak die gebaseerd is op goed uitgedachte formats en kennis databases die we landelijk met elkaar delen. We hebben een beperkt aantal klanten per partner, wat veel flexibiliteit en aandacht per klant oplevert.
Mijn kwalificaties als registeraccountant en master risicomanagement maakt dat ik sterk analytisch ben en tegelijk goed naar voren kan kijken en in scenario’s kan denken. Ik ben oplossingsgericht en ook zelf ondernemer en kan mij goed verplaatsen in mijn gesprekspartner.
Mijn passie is om voor de MKB-ondernemer moeilijke dingen makkelijk te maken en zo meer kansen te benutten. Een voor een, stap voor stap.
Ik woon in Wijchen met mijn vrouw en zoon van 11. In mijn vrije tijd houd ik van muziek, tuinieren en golf.
Voor het ondernemerschap heb ik bewust gekozen omdat het energie geeft. Wanneer je bewust kiest laat je zien wie je bent en waar je voor staat, zonder voorbehoud. Een keuze kan, achteraf goed uitvallen of minder goed. Dat is niet erg want het was jouw keuze. Opstaan en opnieuw beginnen. Het mooie is dat je het zelf doet maar het niet alleen hoeft te doen. Bij SUN zijn we er om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Dat geeft energie!

Contactgegevens

Ondernemer
Jean-Paul Bakker

E-mailadres
jean-paul.bakker@cmenp.nl

Telefoonnummer
06 – 39 64 75 64

Website
www.cmenp.nl/s-hertogenbosch