RABO Business Quiz


18 februari 2020

Speciaal voor alle ondernemers uit het Rijk van Nijmegen organiseert RABO Rijk van Nijmegen maandelijks de RABO Business Quiz. 

 

De combinatie tussen een quiz en een masterclass/college zorgt voor een informele sfeer én dat de aanwezige ondernemers niet alleen moeten luisteren, maar interactief bezig zijn! 

Elke maand wordt er een ander onderwerp toegelicht door een van de experts. Er zullen een x aantal vragen worden gesteld aan het publiek. Nadat een vraag beantwoord is, zal de gastheer dieper ingaan op het onderwerp, vertellen hoe je dit kan toepassen binnen jouw onderneming en welke tools er zijn om dit te doen. De RABO Business Quiz duurt een uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Tijdens deze eerste RABO Business Quiz leert gastspreker Ward van Gasteren van www.growwithward.com/nl/  jou alle ins en outs van Growth Hacking. Growth Hacking is een methode om door middel van het combineren van marketingmethodes de snelste manier te vinden om jouw onderneming te laten groeien. Ward is de expert op dit gebied en leert je binnen een uur hoe je deze methode kan toepassen op jouw onderneming.

Wil jij erbij zijn? meld je dan nu aan via de ondernemerskalender van StartUp Nijmegen.

 

 

Deel dit bericht