Brainstormen met andere ondernemers


21 december 2017

Elke maand een brainstormsessie

StartUp Nijmegen organiseert in samenwerking met De Bedrijfskundewinkel elke maand een brainstormsessie. Tijdens deze sessies krijgen twee startende ondernemers de mogelijkheid om in drie kwartier te pitchen over zichzelf en hun onderneming, om vervolgens aan de deelnemers open vragen te stellen.

De deelnemers bestaan uit andere startende ondernemers en ervaren ondernemers, die meedenken met degene die pitcht om bijvoorbeeld met innovatieve ideeën te komen over bijvoorbeeld producten, de productie of over nieuw te betreden markten. De deelnemers denken actief mee, en komen met talloze ideeën. Degene die pitcht mag zelf bepalen welke van de ideeën hij of zij daadwerkelijk zal gebruiken.

 

Iedereen is welkom

Niet alleen de ondernemers bij StartUp Nijmegen, maar ook ondernemers daarbuiten zijn welkom bij de brainstormsessies - zowel om deel te nemen als om te komen pitchen. Deelname is kosteloos, en van degene die wil pitchen wordt slechts verwacht dat diegene voor bier en nootjes zorgt.

 

Interesse?

Wil je een brainstormsessie houden bij StartUp Nijmegen? Stuur een mail naar dick@startupnijmegen.nl met de volgende gegevens:

- Wie je bent

- Wat jouw onderneming inhoudt

- Welke vragen je hebt

 

Tekst: Safak Ciftci

 

Deel dit bericht