John Meijering


Een no-nonsense full service online marketing bureau, dat is Emixion. Emixion ontzorgt organisaties met alle online aspecten binnen een organisatie, of dit nu een nieuwe website is of een online marketing campagne, samen komen we eruit! Onze slogan is immers niets voor niets: creating impact online.

Kwaliteit staat hierbij voorop en dat bewijst Emixion met het drie-glimlachjes-beleid: team blij, opdrachtgevers blij, Emixion blij. Emixion doet er dan ook alles aan om de droom van de klant te vervullen met behulp van op maat gemaakte oplossingen. Het team bestaat uit 12 creatievelingen die met een flinke dosis enthousiasme, kennis en lef aan het werk gaan. En dat elke dag opnieuw.

In 2016 zag ook Emixion Amsterdam het levenslicht, zodat er op twee vestigingen aan de dromen van de klanten wordt gewerkt. Alle organisaties die online (en offline) beter presteren zijn hier dan ook van harte uitgenodigd voor een lekkere en bovendien verse bak bonenkoffie en een goed gesprek., want daar houden we van!

Emixion ontzorgt organisaties met alle online vraagstukken, die men kan verwachten van een full service bureau: kwaliteitsbewust, doel- en klantgericht. Daarnaast is Emixion een erkend leerbedrijf, zodat ook toekomstige creatievelingen goed worden opgeleid, en is Emixion aangesloten bij ICTWaarborg.

 

Een greep uit de diensten:

 

- SEO-copywriting (Nederlands en Engels) en SEA (adverteren in Google en/of social media).

- Website-ontwikkeling

- Webshop-ontwikkeling

- Webdesign en huisstijlontwikkeling

- Online marketing strategieën

- Social media campagnes en/of strategieën

- Online applicaties

 

Emixion houdt van goede vragen, ambitieuze wensen en gave uitdagingen; met 12 jaar online ervaring vervult Emixion graag de online dromen van de klant.

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur.

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Emixion

E-mailadres
jmeijering@emixion.nl

Telefoonnummer
06- 14 64 22 46

Website
www.emixion.nl