Erik Jansen


 Ons advocatenkantoor Poelmann van den Broek bestaat al meer dan 45 jaar. Wij staan bekend als advocaten die niet alleen maar juridisch advies geven, maar daadwerkelijk strijden voor onze klanten. Daar zijn wij trots op. Het geeft aan dat wij het anders doen. Dat we onze nek uitsteken.

 

Wij zijn specialisten die barsten van gedrevenheid. Voor onze klanten willen we maar één ding: resultaten behalen. Verdedigend als het moet, maar aanvallend als het kan. Alles doen we met hart en ziel. En valt er meer te halen, dan gaan we daar voor. Want het leuke van regels is de grens opzoeken. Dat is wat we doen,  zeker als de klant er beter van wordt. We sparren graag met onze klanten, denken mee en kijken vooruit. We zeggen wat we vinden, ook ongevraagd. Dat hoort erbij als je samen de strijd aangaat. Vooral als je die strijd wilt winnen. En dat willen we. Want zo zijn we.

 

Ik ben advocaat / partner ondernemingsrecht. Ik adviseer ondernemers (onder andere) over cashflowproblematiek: incasso’s, reorganisatieproblemen, financiering en zekerheden en contractenrecht in het algemeen. Daarnaast word ik door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen. Ik begeleid ondernemers vaak als een “trusted advisor”, een ondernemersklankbord, met een bredere blik dan alleen de juridische.

 

Daarnaast is Erik een echte verbinder en ook op andere vlakken actief in de Nijmeegse Ondernemerswereld, dus via hem heb je toegang tot een groot netwerk dat je mogelijk verder kan helpen.

 

Wil je vrijblijvend sparren, aarzel niet om contact op te nemen!

Plan nu hier een spreekuur in met Erik!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Poelmann van den Broek

E-mailadres
e.jansen@pvdb.nl

Website
www.pvdb.nl

Social media