Adri van der Kemp


Bijna 25 jaar geleden startte ik het loopbaanadviesbureau BHP Groep. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een gekende regionale speler op het gebied van loopbaanadvisering, outplacement en re-integratie.  BHP Groep werkt voor het bedrijfsleven, maar ook voor veel non-profit organisaties. In 2010 brachten wij de digitale loopbaancoach op de markt; een door onszelf ontwikkelde web-omgeving waarbinnen wij mensen op maat kunnen begeleiden bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Samen met de GGZ Oost Brabant heb ik in 2001 Bounce opgericht, een organisatie die zich primair richtte op de re-integratie van mensen met psychische problemen.

 

Toen ik in 1996 startte was ik al zo’n 7 jaar bezig binnen mijn vakgebied, maar als ondernemer had ik geen enkele ervaring. De hoogte- en dieptepunten van het ondernemen heb ik aan den lijve moge ervaren. Deze ervaringen, en vooral ook hoe ik hiermee om gegaan ben, deel ik graag met anderen.

 

Wanneer mensen keuzes moeten maken binnen hun loopbaan, komt in veel gevallen ook het zelfstandig ondernemerschap naar voren. Zo ook bij veel cliënten van BHP Groep. Binnen onze begeleiding komen thema’s aan de orde als: wat zijn je sterke en zwakke kanten als ondernemer en hoe ga je daarmee, hoe profileer je jezelf als ondernemer, welke stijl past bij jou, hoe ga je om met successen maar ook teleurstellingen.

 

Mijn uitgangspunt is: ook ik heb de wijsheid niet in pacht, maar 2 weten altijd meer dan 1.

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur.      

Dit spreekuur vind plaats bij StartUp Nijmegen

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
BHP Groep

E-mailadres
bhpgroep@bhp.nl

Telefoonnummer
024 322 25 51

Website
www.bhp.nl/