WEB WINGMEN


Anno nu zijn ondernemers afhankelijker dan ooit van hun websites. Het zijn niet langer de simpele visitekaartjes. De relaties met webdesigners en mediabureaus zijn doorgaans van lange duur. Overstappen op een ander kan een kostbare aangelegenheid zijn. Hier kan het eerste, onafhankelijke website adviesbureau van Nederland uitkomst bieden.

 

Second Opinion over de website

 

Voor bestaande websites, biedt WEB WINGMEN de ultieme second opinion. De adviseur denkt met u mee over onderwerpen waar u onafhankelijk advies in wenst. Daarnaast kan WEB WINGMEN audits uitvoeren op onderwerpen als de AVG, beveiliging, uw aansprakelijkheden als eigenaar van de website, de marketing, de stabiliteit, wereldwijde beschikbaarheid en meer. WEB WINGMEN levert haar rapporten in uw taal, maar ook de taal van uw webdesigner of bureau. Zo kunnen deze eventuele aanpassingen zo effectief mogelijk doorvoeren.

 

Eerste hulp bij (publieke) aanbestedingen

 

Voor overheden en andere publieke organisaties, biedt WEB WINGMEN een compleet assistentietraject. Het bureau helpt bij het opzetten van de aanbesteding, maar ook het vinden van nieuwe partners die op de aanbesteding kunnen pitchen. De adviseur helpt de juiste vragen te stellen bij pitches, en houdt een vinger aan de pols bij de uitvoering en de lancering van de website. Als inkoper heeft u een solide partner aan de WEB WINGMEN adviseur.

 

WEB WINGMEN van Arjan Olsder

 

WEB WINGMEN is een bedrijf van Arjan Olsder. Hij bouwde anno 2019 al 23 jaar websites. Direct voor bedrijven en lokale overheden, maar ook als uitvoerende partij voor mediabureaus. Hij heeft aan projecten gewerkt voor merken als Philips, Mitsubishi, Rexona, Oxboard en de Gemeente Nijmegen. Met zijn eigen blog, GadgetGear.nl, trekt hij 80.000 bezoekers per maand. Hij weet als geen ander hoe hij met grote bezoekersstromen om moet gaan en hoe je hackers buiten de deur moet houden en kosteneffectief, professionele websites ontwikkelt. Met zijn label WebsiteNazorg.nl assisteert hij al enkele jaren WordPress Webdevelopers die vastlopen in projecten.

 

Met WEB WINGMEN gaat het roer in 2019 om en kiest hij voor een rol als onafhankelijk website adviseur. Een adviseur die geen belangen meer heeft in de ontwikkeling van de website waarin hij adviseert. Arjan is met enige regelmaat te horen op de radio waar hij bijvoorbeeld commentaren levert aan BNR Nieuwsradio, maar hij staat ook graag op podia om te vertellen over de wereld van de website.

Contactgegevens

Ondernemer
Arjan Olsder

Adres
Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

E-mailadres
arjan@webwingmen.com

Telefoonnummer
0611384505

Website
www.webwingmen.com

Social media